اخذ ویزای فرانسه

آژانس هواپیمایی قصر شیرین با بیش از دو دهه سابقه، متخصص اخذ ویزای فرانسه با نازلترین قیمت و در کوتاهترین زمان ممکن، در خدمت هموطنان عزیز می باشد


 ویزای فرانسه
ویزای14روزه عادی فرانسه :  قیمت صدور ویزا با هماهنگی و مدت زمان اخذ ویزا با هماهنگی تعیین می شود

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای فرانسه :
1 . اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار و ارائه گذرنامه های قبلی
2 . اصل شناسنامه با ترجمه انگلیسی تمام صفحات
3 . سابقه بیمه با ترجمه انگلیسی
4 . گواهی اشتغال به کار یا پروانه کسب با ترجمه انگلیسی ) در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر و میزان درآمد قید شود (
) برای افراد بازنشسته ترجمه حکم بازنشستگی و کارت بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی الزامی می باشد( ) برای افراد محصل
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل الزامی می باشد (
5 . اصل سند مالکیت به نام مسافر ) ترجمه انگلیسی تمام صفحات (
6 . گردش سه ماهه حساب با مانده حداقل 60 میلیون تومان ) ترجمه انگلیسی(
7 . 6 قطعه عکس رنگی زمینه سفید 4.5 * 3.5
8 . تکمیل مشخصات فردی

دریافت صفحه اول پکیج

دریافت صفحه دوم پکیج

مدارک لازم جهت اخذ ویزای فرانسه

منتخب تورهای فرانسه

در صورت هر گونه سوال در رابطه با اخذ ویزای فرانسه با مشاوران ما تماس بگیرید

سوالات متداول سفر به فرانسه
 
ویزای فوری فرانسه - ویزای کشور فرانسه - اخذ ویزای فرانسه - اخذ ویزای توریستی فرانسه
اخذ ویزای گروهی فرانسه - اخذ ویزای انفرادی فرانسه - اخذ ویزای عادی فرانسه - اخذ ویزای انفرادی فرانسه- اخذ ویزای تجاری فرانسه - ویزای فرانسه

نظرسنجی

اخذ ویزای فرانسه
Rated 3.6/5 based on 89964 reviews