کوآلالامپور

کشور: مالزی
جمعیت: ۱۸۰۰۰۰۰ نفر
پیش شماره تلفن: +۶۰
ساعت:

اطلاعات

دین رسمی: اسلام
مساحت: ۲۲۴۳۲۷ کیلومتر مربع

شرح

مشخصات جامع

کوآلالامپور پایتخت كشور مالزی است و در قلب ايالت سلانگور واقع شده است. اين شهر در دامنه های کوهستانی قرار گرفته و كوه همه اطراف آن به جز قسمت شرقي را فراگرفته است به همین دلیل است به کوآلالامپور و مناطق مجاور آن كلانگ به معني دره مي گويند. از طرفي به علت اسقرار اين شهر در محل تلاقي رودخانه هاي کلانگ و گمباک به آن پايتخت گل آلود نيز مي گويند. در حال حاضر سریع ترین رشد فرم های صنعتی و اقتصادی در مالزی، متوه کوالالامپور و مناطق شهری اطراف آن است. تور مالزی از بهترین سفرهایی است که می توانید در زندگی خود تجربه کنید. با وجود انتقال پايتخت اداري و حكومتي مالزي به شهر پوتراجايا بشتر مراكز حكومتي وابسته به تجارت مانند بانک مرکزی مالزی ، شرکت های مالزی و کمیسیون اوراق بهادار و همچنین بسیاری سفارتخانه ها در شهر کوالالامپور باقی مانده است.
کوالالامپور مرکز اقتصادی و کسب و کار کشور مالزي است. در واقع مركزي براي امور مالی ، بیمه ، املاک ، رسانه ها و هنر در اين كشور است. توسعه زیرساخت در مناطق اطراف آن مانند فرودگاه بین المللی کوآلالامپور و بندر كلانگ به تقويت اقتصادي اين شهر كمك بسزايي كرده است.

کوآلالامپور که در زبان مالایی به معنی «تلاقی رودخانه گل آلود » است، از یک دهکده چینی آرام که در آن معدن قلع وجود داشت، تنها در طول 150 سال، به شهری پر جنب و جوش با جمعیتی حدود 6.5 میلیون نفر، تبدیل شده است (جمعیت ناحیه شهری آن حدود 1.8 میلیون نفر است). این شهر که محل تلاقی فرهنگ های مختلف مالزی و دارای چند مورد از ارزان ترین هتل های جهان، مراکز خرید بزرگ و ارزان، غذای خوب و چند مورد از عجایب طبیعت در طول یک ساعت بازدید است، شهری پویاست که دیدنی های بسیاری برای هر گردشگر ارائه می کند.

این شهر که در سال 1857 و به عنوان یک پایگاه معدن کاری دورافتاده کشف شد و همانند بسیاری از شهرهای مالزی، تاریخ غنی جورج تاون یا مالاکا را ندارد. پس از سالهای اولیه پر از خشونت، کوالالامپور رفته رفته مرفه تر گردید و در سال 1896 به عنوان پایتخت فدراسیون مالزی، برگزیده شد. استقلال مالزی در سال 1957 و در جمع هزاران نفر در استادیوم مردکا (استادیوم استقلال) اعلام رسمی شد، و کوآلالامپور کماکان به عنوان پایتخت باقی ماند. پیشرفت انفجاری اقتصادی در دهه 1990 سبب شد که کوالالامپور بدل به یک شهر مدرن و استاندارد شود، و نمای شهری آن پر از آسمانخراش ها و سیستم های حمل و نقلی مدرن گردید.

شرایط جوی

تابستان در کوآلالامپور مالزی به طور کلی‌ آب و هوایی گرم و مرطوب را به ارمغان می آورد. این شهر در طول سال دارای آب و هوای جنگل های بارانی استوایی است و دمای آن از 25 درجه سانتی گراد تا 35 درجه سانتی گراد در طول روز متغیر است. در طول ماه‌ های تابستان می‌ توانید انتظار بارندگی و رطوبت بالا را داشته باشید. برای راحت ماندن در گرما، توصیه می‌ شود لباس‌ های سبک وزن و خنک بپوشید. استفاده از کرم ضد آفتاب، کلاه و عینک آفتابی نیز برای محافظت از خود در برابر آفتاب شدید توصیه می شود.

با توجه به آب و هوای استوایی این شهر، فصل زمستان اقلیم مشخصی ندارد. به عبارتی نمی توان دمای هوا را پیش بینی کرد. فصل مرطوب و فصل خشک به طور کلی دو فصل تشکیل دهنده شرایط جوی این شهر هستند.

جاذبه های توریستی

برج های دوقلوی پتروناس - این سازه های شیشه ای و فولادی باشکوه که با ارتفاع 451.9 متر بر فراز شهر، قد علم کرده اند، بلندترین برج های دوقلوی جهان هستند. برای تجربه نمای دیوانه کننده از پل آسمان، به طبقه 41ام برج بروید.

برج KL - تجربه ای بی نظیر را در چهارمین برج مرتفع دنیا حس کنید. می توانید به رستوران آن رفته و از اجراهای فرهنگی و جنگل مصنوعی لذت ببرید. برای تجربه افزایش آدرنالین، می توانید پرش بانجی را امتحان کنید.

موزه ملی- مهمترین موزه مالزی، گنجینه ای از تاریخ و میراث غنی کشور است. این موزه که در سال 1963 افتتاح شده، نمای سر در آن، سقفی با سبک مینانگ کابائو و دو دیوارنما در جلو خود دارد. مهمترین قسمت های عبارتند از مجموعه کریس یا خنجرهای مالایی و سفال های به جای مانده از سلسله مینگ.

باغ های دریاچه KL- در این منطقه جدا شده، از سرسبزی بی انتها لذت ببرید. در این محیط از باغ های ارکید و گیاهان جنس پنیرکیان ، پارک گوزن، پارک پروانه و پارک پرندگان، دیدن کنید.
یادبود ملی- این بنای یابود عظیم برنزی، انعامی تقدیم سربازان دلیری می کند که در دوران شورش کمونیست ها، از وطن خود دفاع کردند. این بنا، توسط فلیکس دو ولدون ، معمار مشهور ایووجیمو ، طراحی شد.

ایستانا نگارا - اقامتگاه رسمی پادشاه مالزی، مجموعه چند عمارت بزرگ درون یک باغ بسیار زیبا است. تغییر روزانه گارد، گردشگران و عکاسان را همه روزه به اینجا می کشد.

میدان مردکا - این مکان، میراثی باارزش در شهر است. استقلال مالزی از حکومت استعمارگر، در 31 آگوست 1957 از این میدان اعلام شد. ساختمان سلطان عبدالصمد در مجاورت آن، هم یکی دیگر از میراث های فرهنگی است.

مسجد نگارا- این مسجد، معروف ترین مسجد کوالالامپور است. این مسجد، گنبد ستاره ای با طراحی بی نظیری دارد که بیانگر 13 ایالت مالزی و 5 ستون اسلام است. ارتفاع 73 متری مناره آن، نمای باشکوهی در شهر دارد.

مجموعه صنایع دستی کوالالامپور، مثل دهکده مالایی، دارای فروشگاه صنایع دستی، کارگاه، موزه صنایع دستی و رستوران است. برای دیدن یک خانه مالایی سنتی، از مرکز میراث فرهنگی در مجاورت آن، بازدید کنید.

مرکز گردشگری مالزی - این مرکز مهم تاریخی، ساختمان سابق ارتش بریتانیا و مرکز فرماندهی ارتش ژاپن در خلال جنگ جهانی دوم بوده است. امروزه این ساختمان، مرکزی است که گردشگران را برای بازدید شهر، راهنمایی می کند.

ایستگاه راه آهن KL- ساختمان باشکوه با معماری آفریقایی و قوس ها و مناره های جذاب. این مکان، مرکز ارتباطی سیستم حمل و نقل ریلی کشور، پیش از تأسیس ایستگاه مدرن KL بوده است.

مسجد جامع - این مسجد که در سال 1909 ساخته شده، در مکانی تاریخی در محل تلاقی رودخانه های کلانگ و گومباک ، واقع شده است. این مسجد، قدیمی ترین مسجد حال حاضر شهر است. در نزدیکی آن، مسجد هند قرار دارد که به سبک هندی طراحی شده است.

معبد سری ماهاماریامان - یکی از باشکوه ترین معابد هندویی در کشور، که ارتفاع دروازه آن m22بوده و ایوان های آن با تصاویر حکاکی شده از خدایان هندو، تزیین شده است.

کلیسای جامع مریم مقدس - این مثالی بی نظیر از معماری گوتیک انگلیسی است که مشخصه آن، پنجره های شیشه ای زیبا، منگوله های آویزان، و شمع های آن است.
02183348